Template Shadow

Sassarini

Soaring to Success

  • Bell Schedule



    Grades 4-5

    8:15-10:20 am

    Instructional Time

    (125 min)

    10:20-10:30 am

    AM Recess

    (10 min)

    10:30-12:00pm

    Instructional Time

    (90 min)

    12:00-12:40 pm

    Lunch

    (40 min)

    12:40-1:45 pm



    1:45-1:55



    1:55-2:50

    Instructional Time

    (65 min)


    PM Recess

    (10min)


    Instructional Time

    (55 min)

     

     

    Grades 2-3

    8:15-10:00 am

    Instructional Time

    (105 min)

    10:00-10:15 am

    AM Recess

    (15 min)

    10:15-12:00 am

    Instructional Time

    (105 min)

    12:00-12:40 pm

    Lunch

    (40 min)

    12:40-1:30 pm

    Instructional Time

    (50 min)

    1:30-1:40 pm

    PM Recess

    (10 min)

    1:40-2:50 pm

    Instructional Time

    (70 min)


     

     

    Grades K-1

    8:15-10:00 am

    Instructional Time

    (105 min)

    10:00-10:15 am

    AM Recess

    (15 min)

    10:15-11:20 am

    Instructional Time

    (65 min)

    11:20-12:00 pm

    Lunch

    (40 min)

    12:00-1:30 pm

    Instructional Time

    (90 min)

    1:30-1:40 pm

    PM Recess

    (10 Min)

    1:40-2:50 pm

    Instructional Time

    (70 min)


      
       Minimum Day Schedule
     

    Grades 4-5

    8:15-10:20 am

    Instructional Time

    (125 min)

    10:20-10:30 am

    AM Recess

    (10 min)

    10:30 -12:00 pm

    Instructional Time

    (90 min)

    12:00-12:40 pm

    Lunch

    (40 min)

    12:40-1:01 pm

    Instructional Time

    (21 min)


     

    Grades 2-3

    8:15-10:00 am

    Instructional Time

    (105 min)

    10:00-10:15 am

    AM Recess

    (15 min)

    10:15 -12:00 am

    Instructional Time

    (105 min)

    12:00-12:40 pm

    Lunch

    (40 min)

    12:40-1:01 pm

    Instructional Time

    (21 min)




    Grades K-1

    8:15-10:00 am

    Instructional Time

    (105 min)

    10:00-10:15 am

    AM Recess

    (15 min)

    10:15 -11:20 am

    Instructional Time

    (65 min)

    11:20-12:00 pm

    Lunch

    (40 min)

    12:00-1:01 pm

    Instructional Time

    (61 min)

Template Shadow
CLOSE